Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


 
Vem är Sveriges smartaste bilförare? Den frågan vill Svensk Bilsport få ett svar på genom en landsomfattande tävling för alla körkortsinnehavare som nu kan vara med och tävla tillsammans i team med kända bilsportstjärnor.
 
Johan Kristoffersson är fortsatt i topp när VM-förarna i rallycross reser hem efter en dubbelhelg i Barcelona, Spanien. Den svenskens dubble världsmästaren leder nu mästerskapstabellen med 27 poäng.
 
Henric Skoog fullbordade sin snabba klättring mot toppen i ADAC GT Masters när han tillsammans med BMW-kollegan Nick Yelloly körde hem en eftertrycklig första seger i lördagens race på österrikiska Red Bull Ring.
 
Efter ett uppehåll på några veckor är Rallycross-VM tillbaka i helgen med dubbeltävling på Formel 1-banan i Barcelona. Comebackande Johan Kristoffersson kommer till tävlingen i VM-ledning före Mattias Ekström.
 
Regeringen gav i tisdags formellt uppdraget till Folkhälsomyndigheten att se över allmänna råd och rekommendationer för att möjliggöra lopp och tävlingar på väg, och vatten och i skogen.
 
Idrottsföreningar och specialidrottsförbund kan ansöka om kompensationsstöd för ekonomiska konsekvenser av coronakrisen för andra halvåret (kvartal 3 och kvartal 4) 2020.
 
 
 
Italiens VM-rally bjöd på fina svenska framgångar där Pontus Tidemand tog säsongens tredje seger i WRC2-klassen, samtidigt som Tom Kristensson återtog ledningen i Junior-VM efter årets andra seger samt att Oliver Solberg som visade VM-speed.
 
Andreas Bäckman fick under helgen kliva upp överst på prispallen efter att ha varit först över mållinjen i TCR-Europes andra race för helgen.
 
Rob Huff blev den första icke-skandinaviska STCC TCR Scandinavia-mästaren sedan Roberto Colciagos titel 2002.
 
 
Idrottsföreningar som bedriver verksamhet för äldre (65+) har under oktober och november 2020 möjlighet att söka ett verksamhetsstöd för den målgruppen. På den här sidan får du reda på mer om stödet och ansökan.
 
Nästa vecka planeras FIA Girls on Track - Rising Stars att genomföra den första shoot-outen på Circuit Paul Ricard, i Frankrike. Med bland de 20 förarna finns två svenskar.
 

Postadress:
Hamre MK - Bilsport
Vintergatan 6
77633 Hedemora

Kontakt:
Tel: +46706247713
E-post: bemotorconsulting@telia.com

Se all info